Buna ziua! Ma numesc Adrian Belei si sunt dezvoltatorul care construieste Bell Residence. In aceste articole doresc sa prezint viziunea mea asupra industriei din care fac parte – imobiliare.

Cel de-al doilea articol din serie va prezenta ideea mea privind ansamblul din strada Unirii, numit si Bell Residence.  Voi prezenta 5 aspecte pe care le consider foarte importante: clientul cu care doresc sa lucrez, armonia arhitecturala a locuintelor si a cartierului,  dotarile locuintelor si cum afecteaza ele viata de zi cu zi, materialele pe care le-am folosit si, nu in ultimul rand, comunitatea pe care doresc sa o construiesc imbinand toate celelalte patru elemente mentionate anterior.

1

In bell Residence clientela va fi selectata!

Inainte de toate, trebuie sa mentionez ca nu sunt grabit sa vand locuintele din Bell Residence. Acestea sunt construite din fonduri proprii, la un nivel de calitate foarte ridicat, fapt pentru care voi fi foarte atent cu cei care cumpara aici. Acest aspect – locuitorii din Selimbar – ma afecteaza direct deoarece locuiesc la cateva strazi distanta de Bell Residence.

Acest ansamblu este ultimul dintr-o cariera care se intinde de peste 17 ani ca dezvoltator imobiliar in Sibiu. De-a lungul timpului am ajuns sa cunosc sute de beneficiari iar majoritatea carora le voi vinde in Bell Residence sunt persoane pe care le cunosc personal si pe care ii consider „oameni de calitate”.

In cazul celor pe care nu ii cunosc, voi incerca sa ii aflu cat mai multe despre ei inainte de a discuta despre o achizitie. Deci, daca doriti sa cumparati o locuinta in Bell Residence, veti discuta direct cu mine, dezvoltatorul iar eu voi fi destul de curios despre viata dumneavoastra persoanala,  aspect pentru care imi cer scuze in avans.

2

Este asigurata consistenta arhitecturala!

Elementele ce formeaza arhitectura intregului ansamblu au fost planificate in avans astfel incat sa existe o armonie intre design-ul strazii, al imprejmuirii (garduri) si al cladirilor. Cei care vor pasi pentru prima oara in Bell Residence vor sesiza acest aspect imediat. Inclusiv curtile interioare au elemente de design ce asigura consistenta arhitecturala.

Desi nu pot impiedica creativitatea beneficiarilor, voi incerca sa ii incurajez sa pastreze designul initial pe termen lung. Nu vreau ca Bell Residence sa devina o sorcova pentru ca fiecare beneficiar a vrut gardul in culoarea preferata.

3

Cladirile au dotari de lux!

Vreau ca Bell Residence sa fie un ansamblu exclusivit, de aceea am pus accentul pe calitate pornind de la de la structura de rezistenta, la instalatii, finisaje si chiar peisagistica. Casele beneficiaza de instalatii electrice adaptate la noile cerinte de consum ale viitorului, cu conductori foarte rezistenti, cu circuite speciale pentru consumatorii mari si cu alimentare la curent de forta. Astfel, locuintele din Bell Residence, sunt cu siguranta pregatite pentru revolutia ce va urma – in care majoritatea facilitatilor de zi cu zi vor fi electrificate.

Sistemul integrat de confort termic, format din izolatie foarte groasa, pereti cu inertie termica, incalzire in pardoseala si centrala ultra-eficienta asigura un ambient foarte placut la interior, indiferent de conditiile climatice din exterior. Acest aspect va devini foarte important in urmatorii ani, dat-fiind contextul climatic actual. Casele cu un grad slab de izolatie vor simti disconfortul termic, in special canicula, intr-un mod nemaintalnit pentru regiunea noastra – aspect ignorat de multi colegi dezvoltatori.

4

Am ales materiale care au trecut testul timpului!

Construiesc de peste 17 ani si m-am familiarizat cu majoritatea optiunilor de materiale de constructii din piata. De aceea, pot face alegeri bazate pe teste anterioare, pe realitate. Datorita consumului mare si constant de materiale de constructii si a faptului ca adesea achit in avans, obtin preturi foarte bune de la majoritatea furnizorilor, deci nu sunt sensibil la eventuale „oferte speciale” sau „promotii” ale unor producatori care vor sa impinga produsele lor in piata.

Toate vanzarile se fac la vedere, cu acte complete iar garantiile implica raspundere personala, de aceea sunt foarte atent la executia lucrarilor si la materialele folosite. Betonul, fierul si alte materiale esentiale au la dosar certificatele de calitate si sunt furnizate de cei mai seriosi producatori din tara. Pentru instalatii si finisaje folosesc marci consacrate precum Ariston, Schneider Electric sau AplaLux.  Tamplaria este import direct din Germania, marca Veka iar geamurile sunt extra-groase (tripan) pentru un confort sporit si eficienta termica.

5

Vreau sa formam o comunitate de calitate!

Toate punctele anterioare duc spre un singur scop: cel de a forma o comunitate de oameni care stiu ce inseamna calitatea, o apreciaza si se comporta civilizat.  De aceea selectez clientii, de aceea impun o arhitectura de bun-gust si de aceea am construit si dotat casele cu respect pentru beneficiar.  Vreau ca vecinii mei si ai dumneavoastra sa fie oameni seriosi, cu care sa putem forma prietenii si relatii de lunga durata.

Am impus un pret mai mare nu neaparat pentru a rentabiliza proiectul, cat pentru a pre-selecta clientela pe baza posibilitatilor financiare. Prefer sa stiu ca sunt inconjurat de oameni care au realizat ceva in viata, cu putere financiara pe masura insa nu acesta va fi factorul principal, ci omenia este. Cei care trec de bariera pretului vor trebui sa treaca si de filtrul civilizatiei, vreau sa ii cunosc si sa ma asigur ca sunt oameni alaturi de care o sa pot imbatrani linistit. Nu voi locui efectiv in Bell Residence ci la cateva strazi distanta insa voi fi aproape tot timpul prezent in acest ansamblu, la fel cum sunt in celelalte pe care le-am construit.

Bun! Acum ca v-am prezentat conceptul pe baza caruia am cladit Bell Residence,  va invit sa ne cunoastem si sa va prezint santierul ansamblului precum si zona in care se afla.

Puteti folosi formularul de mai jos sau ma puteti suna direct la 0732 962 866

Toate drepturile rezervate PROFI CONCEPT SRL
Partner eDezvoltator.ro